29 Ocak 2021 Cuma

youtube'dan nasıl para kazanılıyor

Youtubedan para kazanıyorlar! Hem de nasıl... İnternette bundan sonra fenomenlerin hayatı bu günlerde herkesin gözü önüne yaşanmasıyla birlikte, herkes birbirine internetten, youtube'dan nasıl nakit kazanırım diye soruyor. Yıllardır kişilerin merak ettiği bazı siteler mevcut bunlar bilhassa popüler siteler için geçerli yogun bır trafık ve buyuk bır kadro olmasına ragmen tanıtım almıyorlar lakin bu kadar masrafı olan bı işte nasıl maddi kazanc saglanıyor...bugune kadar youtube reklam almıodu sımdı yenı almaya baslıcakmıs ve 5 yılda 13 milyar dolar tanıtım gelırı beklıyolar lakin youtube bu zamana kadar nasıl kazanç sagladı.sponsorlar var ise sebep karsılık beklemeden maddı yardımda bulunuyor.bılgılerınızı beklıyorum İşte bu gibi sorular, youtubedan nasıl para kazanılır diye merak edenlerin, youtubedan nasıl para kazanılır merak edenlerin soruları oluyor.

 

Forum sitelerinde, wardom.org forumlarda youtube'dan para kazanmak dahil, internetten nasıl nakit kazanılır konularında, fenomenlerle ilgili bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Fenomenlerin botlarla olan haşır neşirliğinden tutun da, gerçekte hepsinin birer bot ünlüsü olduğunu biliyor olmasınız da, keniniz de bir fenomen olma yolunda ilerleyebilirsiniz. Youtube, instagram fenomenlerinin nasıl nakit kazandığı, nereden sponsor aldığı, ne boyutta hayatlarını sürdürdüğü bu gibi bilgilerin yanı sıra, nakit kazanma alternatifleri de detaylı olarak anlatılmaktadır. Youtube'a yükleyeceğiniz ilk video ile başlayacağınız youtuberlık serüveninde neler yapmalısınız... İşte tüm bunların cevabı wardom.org sitesinde. Sitesi olanlar için de youtubeun yanı sıra, Adwords: Uzunca makale yazacak zamanım malesef yoktur webmaster'lar sitelerine hit gelmesi için google'da 1. sayfada çıkmak için nakit veriyorlar bazı zaman tüm sitelerin yüzeyinde geri planı sarı renkli olarak sponsor bağlantı yazıyor bazı zaman sağ tarafta sponsor bağlantı yazıyor ve tabiki google'ın nakit yollarından bir tanesi bu. Ve bununla birlikte Adsense de var.

Adsense ile, Google sitenize yalnızca kod verir ve tıklama başına ödeme yapar bu sistemine adsense diyor fakat ilgi edilmesi gereken google reklam vermiyor yine webmaster'lar reklam veriyor örneğin: şu kadar tıklama 1.000 YTL vermek istiyorum ve google'da eyvallah diyor bu paranın belirli yalnızca miktarı tabiki Google'a gidiyor geri kalanları ise sitesine kod koyan webmaster'lara. İşte bu tür teknikler, farklı başka şekilde yayınlanmıştır. Bunlarla ilgil bilgileri forumda okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder